Terug naar de resultaten
Verkocht
Venestraat 12 14 in Nijkerk 3861 BX

Venestraat 12 14

3861 BX Nijkerk
Vraagprijs € 695.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

In het centrum van Nijkerk wordt te koop aangeboden restaurant met woonhuis en pension/kamerverhuur op de 1e verdieping. Het object is gesplitst in appartementsrechten die alle in eigendom zijn bij de verkoper. Ten tijde van de splitsing in appartementsrechten was het perceel 642 m². Uitstekend bereikbaar en goede zichtlocatie. Er is toegang vanaf de Venestraat en het Wheemplein. Het object is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 425 m²
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Nijkerk wordt te koop aangeboden restaurant met woonhuis en pension/kamerverhuur op de 1e verdieping.
Het object is gesplitst in appartementsrechten die alle in eigendom zijn bij de verkoper. Ten tijde van de splitsing in appartementsrechten was het perceel 642 m².
Uitstekend bereikbaar en goede zichtlocatie. Er is toegang vanaf de Venestraat en het Wheemplein.
Het object is geschikt voor een belegger, maar biedt ook mogelijkheden voor herontwikkeling.
Op dit moment is het restaurant op begane grond verhuurd aan een Chinsees/Indisch restaurant, het woonhuis aan de voorzijde wordt gehuurd door de uitbater van het restaurant.
De 1e verdieping is verhuurd als pension aan een bedrijf die de exploitatie verzorgd voor arbeidsmigranten.

Huurovereenkomsten:
Restaurant: verhuurd tot en met 31 mei 2023.
Pension: verhuurd tot eind maart 2020 en kan steeds met 3 maanden verlengd worden.

Indeling
Begane grond: entree Venestraat, trapopgang naar woonhuis, kantoorruimte/woonkamer, magazijn, sanitairgroep voor dames en heren, restaurant met balie, keuken, spoelkeuken, trapportaal naar verdieping, entree via het Wheemplein.
1e verdieping: aan de voorzijde woonkamer, berging, toilet, slaapkamer, keuken, dakterras.
Pension: bereikbaar via brandtrap aan de zijkant, entree, hal, 10 pensionkamers, verschillende sanitaire ruimte, technische ruimte.

Verhuurbaar vloeroppervlak
Begane grond restaurant: circa 425 m²
Woonhuis Venestraat: circa 220 m²
1e verdieping pension: circa 263 m²
Afmetingen: het object is niet ingemeten. Het bouwdossier van de gemeente Nijkerk is beschikbaar en ter inzage. Verschillende bouwtekeningen met maatvoering zijn digitaal beschikbaar.

Bestemming
Centrum, met functieaanduiding horeca tot en met categorie 3 op de begane grond, wonen aan de voorzijde op de begane grond en de verdieping toegestaan.
De gemeente Nijkerk heeft 18 april 2019 een voorbereidingsbesluit genomen inzake woningsplitsing. In overleg met de gemeente kan de verdieping ontwikkeld worden tot meerdere zelfstandige appartementen.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gemeente Nijkerk en de website ruimtelijkeplannen.nl.

Parkeren
Aan de Venestraat en het Wheemplein veel parkeermogelijkheden. Betaald parkeren.

Voorwaarden bij verkoop
Conform de wetgeving WWFT zal de kandidaat koper vooraf gescreend worden. De koper dient aanvullende informatie te verschaffen over zijn onderneming en de wijze van financieren.
Na goedkeuring zal de koopovereenkomst worden opgemaakt.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 695.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 220 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca bistro, petit-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum Totale oppervlakte 425 m² Verkoopoppervlakte 425 m² Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig Locatie winkelgebied stadscentrum Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Gelderland
Sector
restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
220 m²
Horecaruimte
425 m²
Huidige aantal zitplaatsen
110
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring