Diensten

Vinke Veluwe In Business  woont en werkt al meer dan 35 jaar op de Noordwest Veluwe. Wij kennen ook de mooiste werkplekken. Wat wij wensen? Dat u een geslaagde werkdag heeft.Trots op....


Verhuur
Bij verhuur geven we nét dat beetje meer. Zo verhuurden wij dit bijzondere kantoorgebouw. Voordat de huurovereenkomst opgemaakt kon worden hebben we een aantal horden genomen. Zo hebben we een uitzondering van het bestemmingsplan rond gekregen. 


Voor deze verhuurder hebben we regelmatig kleine units in de verhuur. Deze vullen we naar volle tevredenheid. 
Verkoop
Ook bij verkoop geven we meer. Goede brochures bijvoorbeeld, een optimale presentatie op Funda in Business. En omdat we al meer dan 35 jaar makelen, wonen en werken op de Veluwe, profiteert u van ons uitgebreide netwerk. 

Taxaties 
Taxeren is een vak in ontwikkeling. Alle makelaars zijn gecertificeerd in de kamer BV van vastgoedcert. Steeds meer banken en financiers vragen naar RICS taxaties. en de European mortgage directive komt eraan: dat betekent dat banken steeds meer gaan vragen naar REV certificeringen. Alle taxaties kunnen wij leveren. 
Zo hebben wij onlangs nog voor een grote opdrachtgever 10 complexen getaxeerd voor de jaarcijfers. 

Ons gebied
Onze operaties lopen in het gebied van  Nijkerk tot en met Elburg (langs de A28).  Zoekt u ook zo'n mooie werkplek of heeft u er een in de aanbieding? Dan bent u bij ons aan het goede adres

Winkels
Kantoren 
Bedrijfshallen
Recreatiebedrijven 
Horeca
 

Woning van de maand