Terug naar de resultaten
Verkocht
Industrieweg 12 20-22 in Putten 3881 LB

Industrieweg 12 20-22

3881 LB Putten
Vraagprijs € 229.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Zo goed als nieuwe representatieve BEDRIJFSRUIMTE (bouwjaar 2017/2018) van circa 210 m², gelegen op het industrieterrein Keizerswoert, gemeente Putten. Goed bereikbaar vanaf de A28 of het treinstation. Het bedrijventerrein is recent gerevitaliseerd en biedt u de kans om uw ambities verder vorm te geven. De gebruiksmogelijkheden zijn legio; kantoor, showroom, magazijn of bedrijfsruimte; het is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 210 m²
Lees meer

Omschrijving

Zo goed als nieuwe representatieve BEDRIJFSRUIMTE (bouwjaar 2017/2018) van circa 210 m², gelegen op het industrieterrein Keizerswoert, gemeente Putten.

Goed bereikbaar vanaf de A28 of het treinstation. Het bedrijventerrein is recent gerevitaliseerd en biedt u de kans om uw ambities verder vorm te geven. De gebruiksmogelijkheden zijn legio; kantoor, showroom, magazijn of bedrijfsruimte; het is allemaal mogelijk.

Een uitstekende plek om te ondernemen!
De bedrijfsruimte is flexibel in te delen en voorzien van een toiletruimte. Aangesloten op elektriciteit, water en gas. Er zijn 3 overheaddeuren aanwezig waarvan 2 met een extra kozijn met loopdeur, de middelste overhead-deur is circa 2,9 meter breed.
Op dit moment is het één grote ruimte die naar eigen wens ingericht kan worden. Oorspronkelijk waren het 3 bedrijfsunits van elk circa 70 m², elk voorzien van een eigen overhead-deur. Kadastraal zijn de units gesplitst in 3 appartementsindexnummers.
Indien gewenst kan de nieuwe eigenaar de units weer splitsen door de scheidingswanden terug te plaatsen.
Rondom de bedrijfsruimte ligt bestrating voor parkeren. Het terrein wordt afgesloten middels een hekwerk.

De eigenaren van de units vormen met elkaar een Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage bedraagt: € 188,76 euro. Hiervoor is o.a. de verzekering geregeld en wordt er gereserveerd voor onderhoud.

De vraagprijs bedraagt: € 229.000,- kosten koper excl. BTW.

Van harte welkom om te komen kijken! Voor het maken van een afspraak belt u 0341-567810 of stuur een e-mail naar info@vinkeveluwe.nl
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 229.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 210 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Oppervlakte
210 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.