Terug naar de resultaten
Te huur
Ruitenbeek 9 . in Putten 3881 LW

Ruitenbeek 9 .

3881 LW Putten
Huurprijs € 22.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Keizerswoert" bieden wij u deze zeer multifunctionele bedrijfsruimte/distributiecentrum aan met kantoorruimte. DEELVERHUUR BESPREEKBAAR!! Bedrijfshal De grote bedrijfsruimte bestaat uit 3.600 m² v.v.o. op de begane grond met een vrije hoogte van 4,26 meter en 3.600 m² op de 1e verdieping. Deze riante hal kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. Er is een autobrug...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 8422 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Keizerswoert" bieden wij u deze zeer multifunctionele bedrijfsruimte/distributiecentrum aan met kantoorruimte.
DEELVERHUUR BESPREEKBAAR!!

Bedrijfshal
De grote bedrijfsruimte bestaat uit 3.600 m² v.v.o. op de begane grond met een vrije hoogte van 4,26 meter en 3.600 m² op de 1e verdieping. Deze riante hal kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. Er is een autobrug aanwezig naar de 1e verdieping. In de hal zelf zijn meerdere krachtstroomaansluitingen aanwezig, waarop u uw zware elektrische apparatuur kunt aansluiten.
De monoliete betonvloer is glad afgewerkt, biedt u een hoge mate van slijtvastheid en een hoog belastbaar vloeroppervlakte.

Kantoorruimte
Separaat is het mogelijk om kantoorruimte (tot 1.122! m²) een kantine en sanitair te huren op de begane grond en de 1e verdieping. Afhankelijk van de wensen van de huurder.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte:
- autobrug naar 1e verdieping bedrijfsruimte
- elektrische overheaddeuren
- krachtstroom
- glad afgewerkte monolietvloer met hoog belastbaar vloeroppervlak
- grotendeels bestraat buitenterrein

De aanvangshuurprijs van het gehuurde bedraagt:

Huurprijs per maand:
Bedrijfsruimte (begane grond en 1e verdieping) € 17.000,- exclusief b.t.w.
Kantoorruimte met kantine € 5.000,- exclusief b.t.w.

Deelverhuur is mogelijk, al of niet in combinatie met kantoorruimte.

Keizerswoert
Het bedrijventerrein Keizerswoert ligt in het noord-westen van Putten langs de spoorlijn Zwolle- Amersfoort. Het bedrijventerrein van 38 hectare bruto (28 hectare netto) is vanaf 1965 gefaseerd aangelegd. Er zijn met name gemengde, op industrie gerichte, bedrijven gevestigd.
U kunt het bedrijfspand zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereiken. Het is slechts 4 km rijden vanaf de snelweg A28, en 3 km van het centrum van Putten en de N303. Het treinstation Putten ligt op 12 minuten loopafstand, en ook de bushaltes vindt u op loopafstand van het gebouw.
U komt het terrein op door een goed bijgehouden en representatieve groenpartij. Het gebouw is uitnodigend en herkenbaar, zodat uw relaties zich welkom voelen. De royale ontvangstruimte met balie versterkt deze indruk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 22.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 8422 m² Vrije hoogte 4250 cm Oppervlakte kantoorruimte 1222 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud binnen toel. Opp. bedrijfsruimte is verdeeld over 2 verdiepingen. Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
7200 m²
Vrije hoogte
4250 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
1222 m²
Aantal verdiepingen
2
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
3000 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.