Vinke Veluwe In Business

Putterweg 17 -19
3851 GA Ermelo
Tel: 0341-567810
info@vinkeveluwe.nl
Meesterstraat 5, 3861 RE Nijkerk, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 4.950,- p.m.
Meesterstraat 5 in Nijkerk 3861 RE

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE MET BUITENTERREIN TE HUUR.
Voor de verhuur komt dit multifunctionele BEDRIJFSCOMPLEX beschikbaar. Het betreft een bedrijfsruimte op de begane grond met een klein kantoor en sanitaire ruimte. Het complex is gelegen op bedrijventerrein "Arkervaart" en heeft een uitermate goede bereikbaarheid vanaf de A28.

Ligging en bereikbaarheid
Dit bedrijfscomplex ligt op bedrijventerrein Arkervaart-Oost te Nijkerk. De bereikbaarheid is uitstekend door de directe ligging aan de N301 en doordat u zich op een afstand van slechts 1 km van de snelweg A28 bevindt. De afstand naar Amersfoort is slechts 16 km.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voor- en zijkant van het bedrijfspand voor u, uw personeel en uw relaties.

Bedrijfshal
De uitstekend onderhouden bedrijfshal geeft u tal van mogelijkheden. De ruimte beslaat namelijk circa 680 m² met een hoogte van 10 meter! Aan de voorkant en zijkant is er een elektrische overhead-deur waar u kunt laden en lossen. De inrijhoogte is circa 4,5 meter, ruim voldoende voor een vrachtwagen. Wilt u zware lasten verplaatsen? Er is een kraanbaan aanwezig met een hijsvermogen van 3,2 ton.
Het pand is van alle gemakken voorzien. U heeft veel lichtinval door de gevelramen aan de voorzijde en de vijf daglichtstraten. Op de donkere dagen krijgt u meer dan voldoende licht van de tl-verlichtingsarmaturen. Door de twee gasheaters blijft de bedrijfshal aangenaam warm, en blijft alles wat in het pand staat tegen de vorst beschermd. De uitgebreide elektrische installatie voorziet in al uw stroombehoeften.
Bij de bouw van de hal zijn er voorzieningen getroffen voor het eventueel realiseren van een verdieping.

Samenvatting vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van het bedrijfspand is ca. 680 m² bestaande uit:
- ca. 660 m² bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 10 meter.
- ca. 465 m² buitenterrein voor en naast het pand, deels met stelconplaten.
- ca. 5 m² toiletruimte.
- ca. 15 m² kantoorruimte.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Vinke Veluwe Makelaars door te bellen met telefoonnummer (0341) 567810, of stuur een e-mail naar info@vinkeveluwe.nl
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 4.950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 695 m² Perceeloppervlakte 1570 m² Vrije hoogte 1000 cm Oppervlakte kantoorruimte 15 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig