Terug naar de resultaten
Te huur
Ambachtsstraat 18 in Nijkerk 3861 RH

Ambachtsstraat 18

3861 RH Nijkerk
Huurprijs € 78.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen
Voor de verhuur komt dit multifunctionele BEDRIJFSCOMPLEX beschikbaar. Het betreft een bedrijfsruimte op de begane grond met kantoor- en kantineruimte op de 1e verdieping. Het complex is gelegen op bedrijventerrein "Arkervaart" en heeft een uitermate goede bereikbaarheid vanaf de A28.

Ligging en bereikbaarheid
Dit bedrijfscomplex ligt op bedrijventerrein...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1552 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Voor de verhuur komt dit multifunctionele BEDRIJFSCOMPLEX beschikbaar. Het betreft een bedrijfsruimte op de begane grond met kantoor- en kantineruimte op de 1e verdieping. Het complex is gelegen op bedrijventerrein "Arkervaart" en heeft een uitermate goede bereikbaarheid vanaf de A28.

Ligging en bereikbaarheid
Dit bedrijfscomplex ligt op bedrijventerrein Arkervaart-Oost te Nijkerk. Door de goede zichtlocatie aan de Ambachtsstraat is het perfect gelegen voor de ontvangst van uw relaties. De bereikbaarheid is uitstekend door de directe ligging aan de N301 en doordat u zich op een afstand van slechts 2 km van de snelweg A28 bevindt. De afstand naar Amersfoort is slechts 16 km.
Reist u of uw personeel liever met het openbaar vervoer? Het object is goed bereikbaar met bus en trein. Het pand ligt op 2 km afstand van het treinstation en de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 11 minuten lopen.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voor- en achterzijde van het bedrijfspand voor u, uw personeel en uw relaties.

Bedrijfshal
De enorme bedrijfshal geeft u tal van mogelijkheden. De ruimte beslaat namelijk circa 1.158 m² met een hoogte van 6,5 meter waardoor u niet snel ruimte tekort komt. Ook is er nog eens circa 118 m² lage bedrijfsruimte beschikbaar. Aan de achterzijde is er een elektrische overheaddeur waar u kunt laden en lossen. De inrijhoogte is circa 4,5 meter, ruim voldoende voor een vrachtwagen. Wilt u zware lasten verplaatsen? Dan zijn de twee kraanbanen die per stuk 3,2 ton kunnen dragen ideaal voor u.
Het pand is van alle gemakken voorzien. U heeft veel lichtinval door de grote ramen en de vier daglichtstraten. Op de donkere dagen krijgt u meer dan voldoende licht van de tl-verlichtingsarmaturen. Door de vier gasheaters blijft de bedrijfshal aangenaam warm, en blijft alles wat in het pand staat tegen de vorst beschermd. De uitgebreide elektrische installatie voorziet in al uw stroombehoeften. Verder attenderen wij u op de moderne alarminstallatie, die veiligheid biedt voor u en uw eigendommen.

Kantoor- en kantineruimte
Het pand is voorzien van een ruime kantoorruimte. U vindt deze op de eerste verdieping, waar ook de kantineruimte is. De totale oppervlakte van deze ruimtes is 196 m². De ruimtes zijn open opgezet, met ramen waardoor u uitkijkt op de bedrijfshal. Ook heeft u lichtinval van buiten en een systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Met de airco en de cv-installatie is uw kantoorruimte altijd behaaglijk. U en uw personeel kunnen in de kantine gebruikmaken van de pantry. Deze is goed uitgerust met onder andere een spoelbak, koelkast en magnetron.
Op de begane grond vindt u de toiletgroep. Daar is ook de was- en kleedruimte waar u kluisjes kunt neerzetten voor uw personeel. De totale oppervlakte van deze ruimtes is 80 m².

Samenvatting vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van het bedrijfspand is ca. 1.550 m² bestaande uit:
- ca. 1.158 m² bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 6,5 meter
- ca. 118 m² lage bedrijfsruimte
- ca. 80 m² toilet-, was- en kleedruimte op de begane grond
- ca. 196 m² kantoor- en kantineruimte op de eerste verdieping

Huurprijs:
€ 84.000,-- per jaar (excl. BTW)

Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer (0341) 567810.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 78.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1552 m² Vrije hoogte 650 cm Oppervlakte kantoorruimte 276 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren
Oppervlakte
1276 m²
Vrije hoogte
650 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
276 m²
Aantal verdiepingen
2
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring