Terug naar de resultaten
Te koop
Dokter Holtropstraat 28 32 in Ermelo 3851 JK

Dokter Holtropstraat 28 32

3851 JK Ermelo
Vraagprijs € 398.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Woon-winkelpand met diverse mogelijkheden in het centrum van Ermelo Dit object bestaat uit een winkel op de begane grond en uit een woonhuis op de begane grond en de eerste verdieping. De winkel heeft een zelfstandige toegang. Achter de winkel bevindt zich een kantoor en via de winkel kunt u ook naar de woning. Het pand is gebouwd in de jaren 30 en oorspronkelijk waren het twee objecten. In de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 48 m² In units vanaf 1 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Woon-winkelpand met diverse mogelijkheden in het centrum van Ermelo

Dit object bestaat uit een winkel op de begane grond en uit een woonhuis op de begane grond en de eerste verdieping. De winkel heeft een zelfstandige toegang. Achter de winkel bevindt zich een kantoor en via de winkel kunt u ook naar de woning.
Het pand is gebouwd in de jaren 30 en oorspronkelijk waren het twee objecten. In de loop van de jaren is het pand op diverse onderdelen uitgebouwd en aangepast waarbij de objecten zijn samengevoegd en nu nauw met elkaar verbonden zijn.

De bestemming is gemengd gebruik met functie-aanduiding 'detailhandel'. Er zijn diverse toepassingsmogelijkheden: kantoor, detailhandel, maatschappelijke voorzieningen en natuurlijk woonhuis. Het pand ligt midden in het centrum van Ermelo met veel openbare parkeergelegenheid voor de deur. Diverse voorzieningen en winkels liggen op loopafstand. Het bestemmingsplan staat meerdere woningen toe. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Gemeente Ermelo.

Nummer 28:
Winkelruimte met etalage en meterkast. Doorgang naar met opslag en toegang tot kantoor. Kantoor, opslag en winkelruimte circa 48 m². Gang met Cv-ruimte, wc, toegang tot de woning op nummer 32 en achterdeur naar een patio met berging. Aangebouwde stenen en houten berging.

Nummer 32:
Entree via de achterzijde met overdekt terras. Entree met toilet en toegang tot woonkamer. Woonkamer met schuifpui en open keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot een kelder van 18 m² (die wordt gebruikt als bergruimte) en een vaste trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de gang tevens toegang tot de badkamer met bad, inloopdouche en dubbele wastafel. Ook is er een slaapkamer op de begane grond.
Eerste verdieping: overloop met toegang tot 4 slaapkamers en een tweede toilet met wastafel.
Naast het woonhuis op nummer 32 is een terras waarvan een gedeelte is overdekt.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 398.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 48 m² Verkoopoppervlakte 48 m² Perceeloppervlakte 146 m² Frontbreedte 440 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
48 m²
In units vanaf
1 m²
Verkoop vloeroppervlakte
48 m²
Frontbreedte
440 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring